Geometrisch Behang

Terug van weggeweest: geometrisch behang

Eind jaren zestig en begin jaren zeventig was geometrisch behang een must voor elke ‘hippe’ huiskamer. Er waren eindeloze mogelijkheden om patronen en kleuren te mixen en het behang zelf was makkelijk te verwerken. Vandaar de enorme populariteit van het behang. Op dit moment is dit behang weer helemaal terug van weggeweest. En terecht! Topontwerpers hebben zich op het behang gestort en zijn erin geslaagd om het behang een eigentijdse tint te geven. Er is een grote keus aan soorten behang, maar wil je je kamer een luxe en bijzondere uitstraling geven, dan ga je voor kwaliteit. De volgende merken bieden die kwaliteit:

Prachtig luxe behang

Geometrisch behang is een duidelijke keus! Het geeft uw interieur onmiddellijk een bepaalde uitstraling. Maar het is daarnaast enorm veelzijdig en door de juiste toepassing van het behang en door de juiste keuze van het patroon zal geometrisch behang in elke kamer en bij elke stijl passen. Of u nu gaat voor basispatronen als cirkels of driehoeken in gedekte tinten of kiest voor uitbundige veelhoeken en bonte kleuren, in alle gevallen zal het behang uw kamer een moderne en gedistingeerde uitstraling geven. Probeer eens een combinatie met een ander behang. Ook kunt u ervoor kiezen om op minder zichtbare plekken in uw kamer gebruik te maken van retrobehang. Kies een kleine, onopvallende muur en behang die met een bijzonder design. Zet er een klein bankje voor met een soortgelijk patroon en zie hoe uw kamer een voorname en exclusieve uitstraling krijgt. 

Geometrisch behang bij De Mooiste Muren

Bent u niet alleen op zoek naar geometrisch behang, maar op zoek naar topkwaliteit, dan hoeft u niet lang te zoeken. Topmerken vind je op de website en in de winkel met de toepasselijke naam: De Mooiste Muren. De Mooiste Muren heeft een exclusief assortiment in verf en behang van de toonaangevende topmerken. U kunt natuurlijk naar de winkel gaan, voor advies op maat, maar ga vooral ook eerst naar de website. De enorme hoeveelheid aan behangsoorten die de winkel biedt, zal u zeker inspireren! U kunt selecteren op kleur, merk, ontwerp, op prijs en op toepassing. Wilt u behang voor uw woonkamer, uw slaapkamer of voor de kinderkamer? Of bent u op zoek naar een nieuwe uitstraling voor uw bedrijf? Bij De Mooiste Muren slaagt u zeker!

Shop geometrisch behang online of in de winkel

Laat u verwonderen door de prachtige collecties op onze website. Shop online of kom langs bij één van onze winkels in Haarlem. Komt u er niet uit? Neem contact op voor gratis advies of een staalaanvraag.

 

Shop behang

 

Veerle Preyde