Retro behang

Bekijk hier de exclusieve collectie van retro behang.

Toon 1 - 24 van 67
More filters

Ben je op zoek naar retro behang van exclusieve merken ? Dan is deze behangafdeling een bron van inspiratie. De Mooiste Muren is gespecialiseerd in deze prachtige wallpapers. Oprichtster Veerle Preyde van De Mooiste Muren is een groot fan van exclusief behang en ze geeft daarom graag persoonlijk advies over de juiste kleuren en materiaalcombinatie. Hoewel De Mooiste Muren ook luxe en / of moderne merken aanbiedt zoals Elitis, Zoffany, Designers Guild en House of Hackney is deze afdeling een speciale selectie voor de retro liefhebbers. Heb je een vraag, wil je een staaltje aanvragen of wil je gratis advies ontvangen? Stuur ons dan gerust een bericht via het oranje contactformulier dat rechtsonder de website staat. 

Exclusieve merken

De Mooiste Muren breidt haar collectie continue uit met nieuw behang met een retro uitstraling van internationale topmerken. Exclusieve behang merken zoals Harlequin, Orla Kiely, Little Greene en Miss Print zijn enkele voorbeelden maar zullen regelmatig aangevuld worden met nieuwe merken, boeken en nieuwe edities. De retro behangpapieren komen uit de jaren '50, '60, '70, '80 en zijn de perfecte keuze om een unieke en warme sfeer te creëren. Kijk rustig rond en geniet van het geweldige behang van De Mooiste Muren. 

Online retro behang kopen

Met een grote collectie van meer dan 7000 verschillende soorten wallpaper is het aan te raden om goed gebruik te maken van onze zoekfilters aan linkerkant van deze pagina. Filter het behang bijvoorbeeld op prijs, merk, style of design. Ben je bijvoorbeeld specifiek op zoek naar een wit retro behang onder €200, dan kan je hier makkelijk op filteren. Heb je je ideale wallpaper gevonden? Betaal dan veilig direct online met Afterpay achter betalen, IDEAL, Paypal of creditcard. De leveringen duren gemiddeld 5 - 8 werkdagen, wij zullen je op de hoogte houden van de levering. Mocht je twijfels hebben over het aantal meters retro behang of de kleur dan kan je ons altijd e-mailen op [email protected] of bellen tijdens kantooruren op 023 531 90 08. We hebben tevens een winkel in Haarlem op de gierstraat 47 waar je al het behang rustig kan bekijken en persoonlijk ontvang advies krijgen.