Behangtrends 2018

De afgelopen jaren waren de behangtrends uiteenlopend: van fotobehang, industrieel behang en dierenbehang tot aan vrolijk kinderbehang. Maar in een wereld waarin duurzaamheid en de natuur steeds belangrijkere thema’s worden, zullen de behangtrends in 2018 gedomineerd worden door kleuren en natuur. 

2018: het jaar van kleur & natuur

Breng dit jaar de natuur in huis! De kracht van de natuur is dat het een rustgevend gevoel geeft en tegelijkertijd een bron van energie is. Daarom is het behang van 2018 zo aantrekkelijk. De toonaangevende merken zoals Elitis, Harlequin, Cole & Son, House of Hackney en meer spelen hier op in met exotische en kleurrijke nieuwe behangcollecties.

Roze & groen behang

De perfecte kleurencombinatie - die vaak terugkomt in de behang 2018 collecties - is de combinatie van roze en groen. Het creëert een exotische look & feel en zal veel te zien zijn in interieurdesign in 2018.

Behang op de foto: Cole & Son Palm Leaves

Verf 2018

Niet alleen het behang wordt meer natuurlijk en kleurrijk, maar ook verfmerken in 2018 volgen deze trend. Om alles uit de kleuren te halen, raden we aan om goede pigmenten te gebruiken. Laat je daarom adviseren door een speciaalzaak, zoals De Mooiste Muren, zodat je niet met verkeerde kleuren thuis komt. Goed advies is duurzaam! 

Elitis behang

Een van de topmerken in onze behangcollectie ‘Elitis’ brengt ook dit jaar weer geweldige collecties uit. De onderstaande collecties worden met de hand gemaakt van restmaterialen die anders weggegooid zouden worden. Er wordt bijvoorbeeld behang gemaakt van oude vissersnetten en afval van kokospalmen. Deze manier van ‘upcyclen’ is een nieuwe trend in interieurdesign en mode die aan veel populariteit wint.

ELITIS OCÉANIA NÉMA RM67204

ELITIS OCÉANIA KATABA RM67002

Behang 2018 kopen

Heeft u het ideale behang gevonden op demooistemuren.nl? Shop het dan gemakkelijk online of kom langs in onze winkel in Haarlem. Mocht u nog twijfels of vragen hebben dan kunt u te allen tijde een staaltje aanvragen, ons e-mailen op [email protected] of tijdens openingstijden bellen.

 

Shop behang

Veerle Preyde